POGOJI POSLOVANJA

Varovanje zasebnosti

Spletna trgovina vam omogoča varno nakupovanje. To pomeni, da naredimo vse potrebno, da onemogočimo komurkoli nepooblaščeno prestrezanje podatkov, ki jih kupec posreduje izključno in neposredno trgovcu.

Podatke o kupcih hranimo zgolj toliko časa, kot jih potrebujemo za lastne potrebe. Po preteku tega roka bodo podatki o kupcu trajno pobrisani.

Na izrecno željo našega kupca lahko njegove podatke pobrišemo tudi prej. Vsi podatki, ki jih obiskovalec navede pri registraciji v našo spletno trgovino, so namenjeni zgolj in samo poslovanju spletne trgovine in se v nobenem primeru ne bodo uporabili v druge namene oz. ne bodo posredovani tretji osebi.

Piškotki (cookies)

V spletni trgovini uporabljamo mehanizem piškotkov (cookies) samo in izključno za hranjenje začasnih podatkov – in predvsem brez vaših osebnih podatkov. Slednji so shranjeni izključno na varovanem strežniku. 

Če se torej po vsaki prijavi tudi odjavite iz naše spletne trgovine, lahko mirno nakupujete s katerega koli računalnika in tega ne bo opazil naslednji uporabnik tega računalnika. Če nas obiščete zgolj kot gost (brez prijave) je za brisanje pomembnih sledi dovolj že to, da zaprete okno z našo spletno trgovino. 

Vsi vaši osebni podatki (naslovi, naročila, trenutna vsebina nakupovalne košarice, ipd.) so 
– varno shranjeni na strežniku, kjer niso na voljo oziroma kako drugače dosegljivi nikomur drugemu.
– Dosegljivi so samo vam ob vpisu pravilnega uporabniškega imena in gesla, zato vam predlagamo, da te podatke varno shranite!

 

Pogoji uporabe

 

SPLOŠNO

V spletni trgovini lahko kupujete 24 ur na dan, 7 dni na teden. Uporaba je brezplačna. Naročeno blago je kupec dolžan prevzeti. Ob prevzemu je kupec dolžan preveriti količino in kvaliteto naročenega blaga. Kupec ob prevzemu plača blago na način, ki ga je izbral ob potrjevanju naročila. 

REKLAMACIJE

Vsako reklamacijo bomo poskušali rešiti v korist kupca. Reklamacije na kupljeno blago se upoštevajo v skladu z določili Zakona o varstvu potrošnikov. Stroške vračila blaga v reklamacijo krije kupec, medtem, ko stroške pošiljanja nadomestnega blaga krije trgovec. Pisne reklamacije lahko naslavljate na email naslov andreja.znidaric@tisk-znidaric.si. 

PREKLIC NAROČILA

Če je bilo blago v času vašega preklica naročila že odposlano pa vam pripada pravica, da kupljeno blago na svoje stroške v roku tridesetih dni od dneva prevzema vrnete v originalni in nepoškodovani embalaži na naslov trgovca. Če trgovec oceni, da blago ni v enakem (originalnem) stanju, kot je bilo ob prodaji posredovano kupcu, si le-ta pridržuje pravico do odškodnine oziroma do ponovne – in tokrat nepreklicne – dostave takšnega blaga kupcu.

 

Splošni prodajni in plačilni pogoji

Za prodajo blaga in storitev iz kataloga POSLOVNIH IN PROMOCIJSKIH DARIL 2021, podjetja TISK ŽNIDARIČ, d.o.o., Kranj, veljajo izključno naši pogoji dobave in plačila. Naročilo velja s pisnim naročilom kupca, po telefaksu, elektronski pošti ali naročilo v spletni trgovini. Nabavni pogoji naročnika nas ne zavezujejo, tudi če ne nasprotujemo. Navedeno velja tudi za ustne in telefonske dogovore in izjave vseh vrst.

Pri objavljenih podatkih na spletnem portalu TRGOVINA IN SPLETNEM KATALOGU, ne izključujemo možnosti napak, na katere ne moremo vplivati in zanje ne odgovarjamo.


1. Prodaja je namenjena IZKLJUČNO PRAVNIM OSEBAM. (Podjetjem, samostojnim podjetnikom ….)
2. Najmanjše skupno naročilo po naročilnici mora znašati najmanj 10,00 EUR (DDV in različni dotiski niso vključeni v skupno naročilo).
4. Vse navedene cene na spletnem portalu in spletnem katalogu so veleprodajne in ne vsebujejo DDV.
5. Naročeno blago lahko plačate po predračunu ali po povzetju.
6. Vse cene so FCO Tisk Žnidarič, d.o.o., Kranj, Laze 7.
7. Stroški dostave se obračunajo glede na vrednost nakupa, glede na težo poslovnega paketa po uradnem ceniku Pošte Slovenije.
8. Rok dobave naročenega blaga je 7 delovnih dni od prejema vašega naročila in naše potrditve, da je blago na zalogi. Za plačilo blaga po predračunu se šteje datum prispetja sredstev na naš račun.
11. Morebitne reklamacije sprejemamo v 8 dneh po prejemu blaga.
12. Vse posredovane podatke na naročilu kupca bomo hranili v skladu z veljavnimi Zakoni.

V PRIMERU, DA ŽELITE ŠE PODROBNEJŠE INFORMACIJE GLEDE IZBORA, VZORCEV TER PRODAJNIH POGOJEV OZIROMA, ČE SI ŽELITE OGLEDATI VZORCE, VAS VABIMO V NAŠ RAZSTAVNI PROSTOR ALI PA VAS NA VAŠO ŽELJO OBIŠČEMO.