DARILNI MATERIAL

Voščilnice

V ponudbi imamo tudi voščilnice z novoletnimi motivi različnih avtorjev. Poleg tega vam lahko oblikujemo in natisnemo voščilnice po vaših željah.

Vrečke in ovojni papir

Darilne in reklamne vrečke vam ročno izdelamo iz različnih vrst papirja, najrazličnejših dimenzij in potiskane po vaših željah. 

Z dodatno plastifikacijo s sijajno folijo barve postanejo bolj žareče, vrečka pridobi na kompaktnosti in trdnosti. Prav tako je možna tudi plastifikacija z mat folijo. 

Vrečke imajo ojačano dno in zgornji del, kjer je nameščena vrvica. Na voljo je pestra barvna izbira vrvic različnih debelin, ki lepo dopolnijo končni izgled vrečke. 

Pri nas lahko naročite kvalitetne darilne vrečke standardnih dimenzij in barv, ki jih tudi potiskamo z vašim logotipom.

Prav tako vam iz različnih materialov po izbiri izdelamo darilni ovojni papir, potiskan v različnih barvnih vzorcih, ki se lahko oblikovno ujema z vašo vrečko ali celostno podobo podjetja. 

Cena: po povpraševanju

Darilna embalaža

Darilo, pa naj bo še tako lepo in izvirno, mora biti estetsko embalirano in na primeren način izročeno. Najlaže to dosežete s pravilno izbiro darilne embalaže.

Ponujamo vam lično darilno embalažo iz kartona, različnih dimenzij in barvnih kombinacij, ki jo lahko opremimo z vašim logotipom skladno z vašimi željami.