ZALOŽNIŠTVO

Koledarji

Lastna proizvodnja zajema izdelavo vseh vrst koledarjev, kar nas uvršča med vodilne tiskarne v izdelavi koledarjev v Sloveniji. Naša linija je plod našega znanja, poznana po kvalitetni izdelavi, izbranih motivih in vrhunskih fotografijah. Podatkovna baza v vseh artiklih zajema datume, lune, praznike, znamenja horoskopov … Vsi podatki so preverjeni in pridobljeni s strani različnih institucij. 

Tako vsako leto natisnemo preko 20 različnih koledarjev, od stenskih slikovnih in poslovnih, do namiznih koledarjev v različnih izvedbah. Koledarji in celoten poslovni nabor artiklov vam bodo v pomoč pri organizaciji vašega dela. Z njimi boste razveselili svoje poslovne partnerje, saj so zaradi visoke kvalitete in uporabnosti odlično poslovno darilo.

Poleg lastne linije izdelujemo tudi koledarje po naročilu za posamezna podjetja, društva itn. Nudimo vam vse od svetovanja in grafičnega oblikovanja do tiska in končne dodelave. Koledarje vam lahko vložimo v natron vrečke. Vse proizvodne faze koledarja naredimo v naši tiskarni, kar nam omogočajo vrhunska opremljenost na vseh segmentih dela, izkušnje v izdelavi in strokovna usposobljenost zaposlenih. 

Predstavitev podjetja, naše dejavnosti in celotno ponudbo izdelkov pa si lahko ogledate tudi v virtualnem katalogu.

Rokovniki

Lastna proizvodnja nam omogoča izdelavo rokovnikov, poslovnikov, dnevnikov, tedenskih in mesečnih žepnih planerjev, poslovnih map … Oblikovanje v lastnem grafičnem studiu nam omogoča, da stranki izdelamo poslovnik po želji. Sicer standardni vsebini (letni koledar za štiri leta, mesečni koledar za tekoče leto, različne uporabne informacije, listi s črtami za zapiske) lahko dodamo praktično karkoli. Naj bo to nova prva stran, več reklamnih vsebin, listi z v naprej znanimi dogodki (seminarji, sejmi …), list z malim karom za skiciranje in risanje ipd.

Platnico je možno izbrati glede na želeno barvo in kvaliteto. Pred samim platničenjem vam omogočamo personalizacijo predlista in zalista. Končni izdelek vam lahko dodelamo s slepim tiskom, tiskom s folijo, s sitotiskom, UV-tiskom.

Predstavitev podjetja, naše dejavnosti in celotno ponudbo izdelkov pa si lahko ogledate tudi v virtualnem katalogu.