Tisk žnidarič

Tisk Žnidarič, d.o.o.
Laze 7, 4000 KRANJ Slovenija TEL: 04 270 20 00, 04 270 20 11
Odprto vsak delovni dan od 8-15 ure.

Splošni prodajni in plačilni pogoji

Za prodajo blaga in storitev iz kataloga POSLOVNIH IN PROMOCIJSKIH DARIL 2017, podjetja TISK ŽNIDARIČ, d.o.o., Kranj, veljajo izključno naši pogoji dobave in plačila. Naročilo velja s pisnim naročilom kupca, po telefaksu, elektronski pošti ali naročilo v spletni trgovini. Nabavni pogoji naročnika nas ne zavezujejo, tudi če ne nasprotujemo. Navedeno velja tudi za ustne in telefonske dogovore in izjave vseh vrst.

Pri objavljenih podatkih na spletnem portalu TRGOVINA IN SPLETNEM KATALOGU, ne izključujemo možnosti napak, na katere ne moremo vplivati in zanje ne odgovarjamo.


1. Prodaja je namenjena IZKLJUČNO PRAVNIM OSEBAM. (Podjetjem, samostojnim podjetnikom ….)
2. Najmanjše skupno naročilo po naročilnici mora znašati najmanj 10,00 EUR (DDV in različni dotiski niso vključeni v skupno naročilo).
4. Vse navedene cene na spletnem portalu in spletnem katalogu so veleprodajne in ne vsebujejo DDV.
5. Naročeno blago lahko plačate po predračunu ali po povzetju.
6. Vse cene so FCO Tisk Žnidarič, d.o.o., Kranj, Laze 7.
7. Stroški dostave se obračunajo glede na vrednost nakupa, glede na težo poslovnega paketa po uradnem ceniku Pošte Slovenije.
8. Rok dobave naročenega blaga je 7 delovnih dni od prejema vašega naročila in naše potrditve, da je blago na zalogi. Za plačilo blaga po predračunu se šteje datum prispetja sredstev na naš račun.
11. Morebitne reklamacije sprejemamo v 8 dneh po prejemu blaga.
12. Vse posredovane podatke na naročilu kupca bomo hranili v skladu z veljavnimi Zakoni.

V PRIMERU, DA ŽELITE ŠE PODROBNEJŠE INFORMACIJE GLEDE IZBORA, VZORCEV TER PRODAJNIH POGOJEV OZIROMA, ČE SI ŽELITE OGLEDATI VZORCE, VAS VABIMO V NAŠ RAZSTAVNI PROSTOR ALI PA VAS NA VAŠO ŽELJO OBIŠČEMO.

Nadaljuj
Hitro iskanje
 
Vpišite ime izdelka, ki ga iščete.
Napredno iskanje
Jeziki
Slovensko English German