Tisk Žnidarič, d.o.o.
Laze 7, 4000 KRANJ Slovenija, tel: 04 270 20 00, 04 270 20 11
Odprto vsak delovni dan od 8-15 ure.

English German Slovenian

Personalizacija namiznih koledarjev

Zelo uporabni in priljubljeni so tudi namizni koledarji. Na osnovi koledarjev iz naše redne ponudbe vam lahko izdelamo personalizirano prvo stran koledarja, notranjost pa ostane nespremenjena. Če vam obstoječa notranja stran ne ustreza, lahko izdelamo koledarski del, ki bo prilagojen vašim potrebam. Dobavimo pa vam lahko tudi druge stenske koledarje, ki imajo spodaj prostor za dotisk vašega logotipa ali drugih podatkov. Lahko izdelamo tudi personalizirano naslovnico za izbrani koledar.

Mogoče imate posebne želje glede izdelave, ki je v opisih naših koledarjev nismo omenili. Pokličite nas, radi vam bomo prisluhnili in odgovorili na vsa vaša vprašanja.

img


Enolistni koledarji

Enolistni koledar vam omogoča popolno personalizacijo. Po vaših navodilih lahko koledar oblikujemo in izdelamo. Lahko poljubno izberete slike, dodate pomembne podatke in barvno uskladite z vašimi zahtevami ali celostno grafično podobo podjetja.

img


Personalizacija stenskih koledarjev

V podjetju Tisk Žnidarič izdelujemo široko paleto tridelnih in štiridelnih stenskih koledarjev, ki so uporabni in nepogrešljivi v vsaki pisarni in tudi v proizvodnih prostorih. Na koledarje iz naše redne ponudbe vam lahko izdelamo personaliziran zgornji del po vaših željah.

Poleg tega vam lahko ponudimo tudi izdelavo koledarskega dela na osnovi vaših predlogov in potreb. Nastal bo izdelek, ki bo samo vaš in drugačen od ostalih.

img
Kontakt | © Tisk Žnidarič 2015