Tisk Žnidarič, d.o.o.
Laze 7, 4000 KRANJ Slovenija, tel: 04 270 20 00, 04 270 20 11
Odprto vsak delovni dan od 8-15 ure.

English German Slovenian

Personalizirani rokovniki

Personalizirani rokovnik je izdelan samo za vas. Izdelek je unikaten, saj lahko poljubno izberete velikost, zunanjo platnico pa lahko izdelamo po vaši že oblikovani predlogi, ki je v skladu s celostno podobo podjetja ali v sklopu aktualnega reklamnega projekta. Prav tako pa lahko za podobo platnice poskrbimo v Tisk Žnidarič, d.o.o., na osnovi vaših predlogov oz. želja.

Notranjost rokovnika je lahko standardna, lahko pa prilagodimo vsebino vašim potrebam in željam. V notranjost rokovnika lahko dodatno umestimo promocijska sporočila, tako da izdelku poleg uporabne dodamo še sporočilno oz. reklamno vrednost.

Pokličite nas in nam zaupajte svoje želje. Radi vam bomo prisluhnili, odgovorili na vsa vaša vprašanja in pripravili informativno ponudbo.

img


Personalizirani predlist in zalist

Poleg standardne dodelave platnice s sitotiskom ali toplotnim odtisom vam ponujamo personalizacijo prvega in zadnjega lista v rokovniku. S tem boste dobili unikaten izdelek, prilagojen ravno vam ali potrebam vaših poslovnih partnerjev.

Vsebina je poljubna, glede na vaše potrebe. Personalizacija predlista vam omogoča prostor za vašo reklamo, za kakršnekoli podatke, ali pa le da vtisnete svojo noto rokovniku.Kontakt | © Tisk Žnidarič 2015