Tisk Žnidarič, d.o.o.
Laze 7, 4000 KRANJ Slovenija, tel: 04 270 20 00, 04 270 20 11
Odprto vsak delovni dan od 8-15 ure.

English German Slovenian

O nas

Smo družinsko podjetje z dolgoletnimi izkušnjami, poznani ne le po kvalitetni storitvi tiska temveč tudi kot vodilna tiskarna na področju izdelave koledarjev v Sloveniji.

Lastna proizvodnja že desetletje zajema vse vrste koledarjev, rokovnikov, planerjev, poslovnih map, namiznih podlog …

Naša linija je plod našega znanja, poznana po kvalitetni izdelavi, izbranih motivih in vrhunskih fotografijah. Podatkovna baza v vseh artiklih zajema datum, luno, praznike, znamenja horoskopov …
Vsi podatki so preverjeni in pridobljeni s strani različnih institucij.

Koledarji in celoten poslovni nabor artiklov vam bodo v pomoč pri organizaciji vašega dela. Z njimi boste razveselili svoje poslovne partnerje, saj so zaradi visoke kvalitete in uporabnosti odlično poslovno darilo.

Naše podjetje odlikujejo kakovost, fleksibilnost do naročnikov pri dobavi, raznolikost naše ponudbe in dobra razpoložljivost posameznih izdelkov skozi vse leto.

Sodobna oprema in strokovno usposobljeni zaposleni nam omogočajo, da vam lahko ponudimo tudi celoten unikaten novoletni program. Zaupajte nam svoje želje, mi bomo poiskali rešitev in jo spremenili v ličen tiskarski izdelek.

Pokličite nas in nam zaupajte svoje želje. Radi vam bomo prisluhnili, odgovorili na vaša vprašanja in pripravili informativno ponudbo.

Kontakt

Tisk Žnidarič, d.o.o.
Laze 7
SI 4000 KRANJ 
GPS-pozicija : 46°13'53" N14°19'53"E 

VODSTVO PODJETJA: 
Iztok Žnidarič, Andreja Žnidarič
04 270 20 00

PRODAJA:     
mail: andreja.znidaric@tisk-znidaric.si 
ali  tajnistvo@tisk-znidaric.si

 

Kontakt | FAQ | Domov © Tisk Žnidarič 2015