Tisk Žnidarič, d.o.o.
Laze 7, 4000 KRANJ Slovenija, tel: 04 270 20 00, 04 270 20 11
Odprto vsak delovni dan od 8-15 ure.

English German Slovenian

Koledarji

Lastna proizvodnja zajema izdelavo vseh vrst koledarjev, kar nas uvršča med vodilne tiskarne v izdelavi koledarjev v Sloveniji. Naša linija je plod našega znanja, poznana po kvalitetni izdelavi, izbranih motivih in vrhunskih fotografijah. Podatkovna baza v vseh artiklih zajema datume, lune, praznike, znamenja horoskopov … Vsi podatki so preverjeni in pridobljeni s strani različnih institucij.

Tako vsako leto natisnemo preko 20 različnih koledarjev, od stenskih slikovnih in poslovnih koledarjev, do namiznih koledarjev v različnih izvedbah. Koledarji in celoten poslovni nabor artiklov vam bodo v pomoč pri organizaciji vašega dela. Z njimi boste razveselili svoje poslovne partnerje, saj so zaradi visoke kvalitete in uporabnosti odlično poslovno darilo. Koledarje s podrobnimi opisi in cenami, si lahko ogledate in naročite v naši spletni trgovini na spodnjih povezavah:

STENSKI KOLEDARJI
3-DELNI STENSKI KOLEDARJI
4-DELNI STENSKI KOLEDARJI
NAMIZNI KOLEDARJI
DRUGI KOLEDARJI


Poleg lastne linije izdelujemo tudi koledarje po naročilu za posamezna podjetja, društva itn. Nudimo vam vse od svetovanja, grafičnega oblikovanja, tiska in končne dodelave. Koledarje vam lahko vložimo v natron vrečke. Vse proizvodnje faze koledarja naredimo v naši tiskarni, kar nam omogočajo vrhunska opremljenost na vseh segmentih dela, izkušnje v izdelavi in strokovna usposobljenost zaposlenih.

Predstavitev podjetja, naše dejavnosti in celotno ponudbo izdelkov pa si lahko ogledate tudi v virtualnem katalogu.Koledarji 2019:

Predstavitev
Kliknite za več informacij o koledarjih,

imgali prelistajte virtualni katalog,
ter podrobneje spoznajte podjetje, našo dejavnost in
celotno ponudbo izdelkov.
Kontakt | © Tisk Žnidarič 2015